Skip to content

Jual Emas & Perak Anda Dengan Harga Tertinggi

English | Bahasa

Talian Khidmat Pelanggan: +6017-228-3278 (Telefon, SMS atau WhatsApp pada waktu pejabat: 9:30 pagi – 4:30 petang)


Anda boleh menjual bulion perak dan emas berbentuk syiling (koin) atau jongkong; emas terpakai, barang kemas lama, perhiasan perkahwinan, emas putih, emas paun, emas suasa, mahupun cincin berlian platinum kepada Malaysia Bullion Trade dengan semudah satu panggilan telefon. Kami bayar secara tunai dengan segera! Anda dapat duit dengan serta merta!

Malaysia Bullion Trade terkenal sebagai pembeli emas dan perak yang menawarkan harga menarik serta terbaik di pasaran.  Kami sentiasa menawarkan harga paling tinggi untuk emas anda tidak kira kondisi – baru, lama, bengkok, patah, putus atau tercalar untuk semua bentuk emas – rantai leher, gelang tangan, gelang kaki, subang telinga, cincin, loket serta kalung emas.

Telefon atau WhatsApp https://wa.me/60172283278 talian kami untuk mengatur masa temujanji. Bayaran akan dibuat dengan WANG TUNAI. Transaksi dilakukan dengan cepat, tepat dan selamat. Kami adalah tempat yang terbaik untuk anda menjual emas, perak dan platinum.

Waktu Operasi:

Isnin hingga Jumaat (kecuali Cuti Am)
9:30 pagi – 4:30 petang (kami ikut waktu operasi perbankan di Kuala Lumpur)
Anda boleh WhatsApp https://wa.me/60172283278 kami di luar waktu pejabat untuk pertanyaan lanjut.

PENTING: SILA TETAPKAN MASA TEMUJANJI DAHULU SEBELUM DATANG KE PEJABAT KAMI!

AMARAN: Barang yang dijual kepada Malaysia Bullion Trade mestilah bukan dari sumber yang tidak diketahui atau dari hasil yang melanggar undang-undang.

sell gold for cash best rate in malaysia
Where to sell Genneva gold bars? We buy Genneva gold bars at the highest price! Jual emas 916 dan barang kemas kadar terbaik. Kami beli emas dengan harga paling tinggi di pasaran. 916 gold price Malaysia. 22k gold price in Malaysia today. Malaysia 1 gram gold price.